Fotoregistrering

Gennemfotografering af facader på bygninger, inden igangsættelse af byggeri, er vigtig for at kunne fastslå og dokumentere, hvornår eventuelle skader på bygningen er opstået. 

Bygninger er ligeledes nogle gange nabo til større bygge-/anlægsprojekter, hvor der f.eks. bliver gravet tæt på ejendommen. I forbindelse med gravearbejde, kan der forekomme vibrationer fra anlægsarbejdet, som eventuelt kan give skader på en ejendom. I den forbindelse kan der opstå tvivl om, hvorvidt disse vibrationer har været skadelige for bygningerne og eventuelt påført dem skader. 

Det kan derfor være en god idé at få fotodokumenteret bygningens tilstand før påbegyndelsen af bygge- og anlægningsarbejdet. Den udførte fotoregistrering dokumenterer bygningernes tilstand inden bygge-/anlægsarbejderne går i gang og vil, hvis der konstateres skader efter anlægsarbejdet, kunne bruges til at fastslå, om det udførte anlægsarbejde kan være skyld i skaden. 

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller har du brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte Martin Poulin Klitgaard.   

bubble