Bygherrerådgivning

Hos Stokvad tilbyder vi rådgivning og bygherrevejledning, der sikrer, at byggeprojektet bliver fulgt godt og sikkert til slut i byggeprojektet, så projektet og alle dets mange elementer ender ud som en succes. 

Vi varetager bygherrens interesser og skaber optimale projekter gennem tæt dialog og samarbejde. Vores bygherrerådgivere er højt kvalificerede, erfarne og opdaterede i forhold til den nyeste viden indenfor området, hvorfor vores arbejde er baseret på engagement og en stærk faglighed. 

Vores konstruktionskompetencer spænder vidt. Vi kan rådgive dig om murværk, beton, stål, glas, brand og bæredygtighed, og på VVS-området er vi højt specialiseret indenfor projektering af vand, varme, køling og energi. Vores elkompetencer dækker over alt fra solceller og el i familiehuse til elinstallationer i højteknologiske produktionsvirksomheder. 

Vi sørger for, at dine interesser som bygherre bliver varetaget. Det gælder lige fra den indledende idéfase, hvor vi med vores ekspertise indenfor projektudvikling hjælper med at få alle brikkerne til at falde på plads, til det færdige byggeprojekt står klar. 

Er du interesseret i byggeteknisk rådgivning og gerne vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, giver vi gerne en kop kaffe på kontorerne. Du kan også altid fange os på telefonen eller e-mail.

bubble