Søhusparken, Afd. 17, 18 & 19

Søhusparken, Afd. 17, 18 & 19

Afd. 19 Plejeboligerne Søhusparken, Ebeltoft 
Om- og tilbygning af 55 plejeboliger og servicecenter samt forbindelsesgang til eksisterende pleje- og ældrecenter Søhusparken, Etape 5, Ebeltoft.

Byggeriet opføres som lavenergiklasse 2015.

Af de 55 plejeboliger opføres 22 boliger i 1 etages byggeri, tilbygget eksisterende plejecenter – de resterende 33 boliger inkl. servicecenter opføres som 4 etages byggeri tilknyttet eksisterende plejecenter via forbindelsesgang i nederste etage.

Projektering er tilrettelagt og planlagt ud fra at tilbygningerne griber så lidt ind i hverdagen som muligt for  beboerne på plejecentret. Sammen med brugergrupper og bygherre er der i projekteringsforløbet lagt stor vægt på funktion, herunder at fordelingen og placeringen af servicearealer bliver tilfredsstillende.


Afd. 17 & 18 Plejeboligerne Søhusparken, Ebeltoft
Plejeboligerne Søhusparken tilbyder 60 almene boliger, 55 plejeboliger samt en cafe, som alle indretningsmæssigt imødekommer ældre og handicappede.

Alle 60 almene boliger er 2 rums boliger, som adskilles af et opbevaringsmøbel bestående af skydevæg og skabe. Køkkenet ligger i åben forbindelse med opholdsrummet. Badeværelset, som er indrettet for uproblematisk brug for både højre- og venstrehåndede kørestolsbrugere, er rummeligt og med plads til vaskemaskine.

De 55 plejeboliger er bestemt for ældre med omfattende behov for pleje og omsorg og er bemandet med personale døgnet rundt. Plejecentret er opdelt i fem selvstændige boenheder, hver med 11 lejligheder, som har fælles opholdsrum, køkken, vaskerum og bryggers.