Palæejendom

Palæejendom

Totalrenovering af to palæejendomme i Charlottenlund.

I forbindelse med udflytning af tidligere lejer og ejerskifte, blev ejendommen ombygget og renoveret, således af den i dag fremstår nyistandsat med otte nye lejligheder og to erhvervsmål. Facaderenovering blev ligeledes udført. Desuden indeholdt projektet komplet renovering af tagterrasse i 2. salsplan. 

Bygningen er værdisat til bevaringsværdi 4. 

Lejligheder 
På 1. sal blev der indrettet fire nye lejligheder og på 2. sal og i manzardetagen blev der indretteet fire lejligheder. De otte nyrenoverede lejligheder består af et stort åbent køkke/alrum, stor lys stue, bibliotek, to soveværelser og et stort masterbedroom med påklædningsværelse samt to badeværelser. 

Erhverv 
Det over 400 m² store erhvervsareal i stueetagen er indrettet til et nyt smart kontorhotel med 13 kontorlokaler i forskellige størrelser med tilhørende fællesfaciliteter, som 2 stk. møderum, reception, vindfang med postkasser og postbokse, personaleområde, badeværelser, handicaptoi­let. I gangarealerne er der opstillet fælles kaffeautomater. I kælderen er der indrettet opvarmet depotrum, som kan lejer efter behov og ønske. Der er etableres adgangskontrol på døre til lejemål, til de enkelte kontorer og til møderum, ligesom der er et dagslysreguleret belysningsanlæg med overstyring af tilstedeværelses sensorer.

Øvrigt
I kælderen blev der indrettet varmerum, depotrum for lejere m.m. I tagrum blev der indrettet pulterrum og en lejer, der også have lokaler i det tidligere lejemål, har forsat lokaler.