Klostergaarden

Klostergaarden

Klostergaarden er 46 nyetablerede ejerlejligheder i det absolutte hjerte af Aarhus. En unik kombination af nye muligheder og historisk charme – i bedste New Yorker-stil. Den autentiske stemning med robust murværk, hvælvede vinduer og ægte pakhusstemning, der ikke kan imiteres.

Klostergaarden er etableret i en 100 år gammel industriejendom. Klostergaarden er sammensmeltningen af rå, urban arkitektur og sublim beliggenhed. De perfekte rammer for dem, der vil bo helt centralt, og som sætter pris på gennemtænkte detaljer i design, indretning, materialevalg og komfort.

Klostergården med adresse på hjørnet af Klostertorvet og Frue Kirkeplads får nyt liv, når erhvervslejemålet ombygges og der opføres 46 mindre ejerlejligheder samt den populære tapasbar CANblau flytter ind i den gamle bygning i det centrale Aarhus.

Klostergaarden
Der etableres 46 boliger fordelt på 4 etager. Boligerne bliver fra 47 til 83 m² og varierer i størrelser fra 1-, 2- og 3-værelses. Der etableres altaner ved enkelte boliger. Alle boliger har adgang til delvis overdækket tagterrasse på 4. sal, samt terrasse/gårdhave på 1.sal.
Bygherren sigter mod par, singler og førstegangskøbere og håber på, at kombinationen mellem trendy spansk tapas og ung målgruppe i synergi vil skabe et nyt bycenter på Klostertorvet. 

Restaurant CANblau Tapas Bar
Fra projektets start har Bricks ledt efter en restauratør, der kunne passe ind i den gamle ejendom. CANblau ønskede større lokaler i nærheden af deres nuværende placering. CANblau rykker således fra aktuelle 580 kvadramter til 1.099 i Klostergården, som dermed bliver det største restaurationslokale i Aarhus midtby.