Fremtidens Plejehjem

Fremtidens Plejehjem

Struer Kommune har besluttet at opføre et nyt plejecenter på arealet mellem Peter Bangs Vej og Struer Østre Skole på Gimsinglundvej i Struer.

1. etape omfatter 48 plejeboliger og tilhørende service-arealer. Byggeriet vil bestå af tre enheder, hvor der i alle tre enheder er to gange otte boliger og en centerbygning til både servicearealer og fællesrum.

Der skal benyttes tidsløse materialer, som gør det muligt for Struer Kommune at udbygge projektet i den helt samme stil, hvis det kommer behov for det.

Byggeriets overvejende målgruppe er beboere med demens og beboere med fysiske funktionsnedsættelser.

Beboerne på det nye plejecenter får direkte adgang ud til en lukket gårdhave med masser af grønt og også en lille sø, som bliver omkranset af højbede.

Der tages hensyn til, at der i Struer er både enge og bakker, og når man bevæger sig ud fra de enkelte boliger, kommer man direkte ud i en lille gårdhave. Hele området bliver desuden afgrænset af en sti, hvor der bliver offentlig adgang, så der på den måde bliver en helt ny, grøn plet for alle i Struer på den tidligere industrigrund, som skal ryddes for et nedlagt garageanlæg, inden byggeriet kan komme i gang.