Bangs Have

Bangs Have

Opførelse af plejecenter Bangs Have, bestående af 48 plejeboliger og tilhørende servicearealer. Byggeriet vil bestå af tre enheder, hvor der i alle tre enheder er to gange otte boliger og en centerbygning til både servicearealer og fællesrum. 

Byggeriets overvejende målgruppe er beboere med demens og beboere med fysiske funktionsnedsættelser. 

Beboerne på det nye plejecenter får direkte adgang ud til en lukket gårdhave med masser af grønt og også en lille sø, som bliver omkranset af højbede. 

Der tages hensyn til, at der i Struer er både enge og bakker, og når man bevæger sig ud fra de enkelte boliger, kommer man direkte ud i en lille gårdhave. Hele området bliver desuden afgrænset af en sti, hvor der bliver offentlig adgang, så der på den måde bliver en helt ny, grøn plet for alle i Struer på den tidligere industrigrund, som skal ryddes for et nedlagt garageanlæg, inden byggeriet kan komme i gang. 

Der skal benyttes tidsløse materialer, som gør det muligt for Struer Kommune at udbygge projektet i den helt samme stil, hvis det kommer behov for det.