Stokvad udvider ejerkredsen

Nicolaj Sørensen, Rasmus Pedersen og Allan Vendelbo Kloster er optaget som nye partnere og indgår nu i den samlede ejerkreds sammen med Lotte Stokvad, Jan Mortensen, Niels Erik Væver og Henrik Krogh Sloth.

De 3 nye partnere har alle en årrække som medarbejder i Stokvad bag sig, og vil fortsætte arbejdsopgaverne i vores nuværende byggesager.

I den nuværende ejerkreds er vi meget glade for at de tre har sagt ja til at blive en del af Stokvad's maskinrum og at de vil være med til at føre firmaet videre i en tid som i øjeblikket er påvirket af den økonomiske situation i Europa men også af mange nye emner i rådgiverbranchen som bl.a. grøn omstilling, bæredygtighed og certificeringsordninger indenfor statik og brand.

Hos Stokvad ser vi meget positivt på fremtiden. Vi har igennem en periode styrket os med dygtiggørelse og udvikling, ligesom vi har en række medarbejdere som har opnået personlige certificeringer og uddannelser indenfor DGNB, Svanemærke, commissioning, statik og brand. Denne positive udvikling er firmaets 3 nye partnere en aktiv del af.

Stokvad er i øjeblikket 35 medarbejdere fordelt på kontorerne i Risskov og Randers. Trods den nuværende situation i den danske byggesektor har vi over de seneste måneder udvidet kundekredsen, og arbejder i øjeblikket med mange store og små projekter indenfor erhvervs-, bolig-, institutions-, sygehus- og skoleområdet. Både i konkurrence-, projekterings- og udførelsesfaserne.