Flodbyen Randers' nye lokaler

Hos Stokvad er vi glade for at bidrage med vores kompetencer i form af bygherrerådgivning for AP Pension og AP Ejendomme. Det bliver spændende at følge Flodbyen Randers, når vi begynder at realisere de første byggerier i det store samlede projekt. 

Stokvad var naturligvis med, da der i dag var reception i Flodbyens nye lokaler på Randers Havn. Flodbyen Randers udtaler: Vi har haft fornøjelsen af at holde åbent hus for interessenter og samarbejdspartnere på Randers Street Food og i vores nye kontorlokaler på Randers Havn. Der er ingen tvivl om, at udviklingen af Flodbyen er af stor interesse, og vi er glade for den brede opbakning og lokale forankring, vi kunne fejre til dagens arrangement.

Peter Olsson, Torben Hansen og Jesper Plauborg fra henholdsvis AP Ejendomme, Randers Kommune og Flodbyen Randers kunne se tilbage på et år, hvor linjerne er blevet tegnet og de gode relationer skabt. Samtidig så de frem mod et år, hvor det første spadestik nærmer sig og de mange visioner i udviklingsplanen bliver mere konkrete.