CFPA Brandteknisk Diplomuddannelse

Jacob Dahl Andersen er godt på vej mod certificering til brandrådgiver klasse 2, da han deltager i CFPA Brandteknisk Diplomuddannelsen.

CFPA Brandteknisk diplomuddannelsen består af 5 moduler, hvor Jacob har gennemført modul 1 byggelov og brandklassifikation, modul 2 brandtekniske installationer og modul 3 brandteknisk dokumentation. Snart venter modul 4 som omhandler beredskabsloven og tekniske forskrifter samt modul 5 som er opsamling og eksamen.

I det daglige arbejder Jacob med brandsikkerhed og diskuterer brandsikkerhed med myndigheder og andre fagfolk. CFPA Brandteknisk Diplomuddannelsen giver Jacob de faglige kompetencer og den internationale anerkendte dokumentation for at kunne være kyndig i alt fra aktiv brandsikring til risikovurdering, fra bygningsreglementets brandkrav til reglerne for oplag af eksplosionsfarlige materialer, og fra brandstrategi til beredskabsplanlægning, forsikring og brandrisici.

 

Stokvads brandafdeling er allerede nu klædt på til at rådgive dig indenfor certificeret brandrådgivning. Du kan kontakte Per Allan, Peter og Jacob, hvis du vil høre mere herom.